Arkivfoto

Arkivfoto

Tæt tåge skaber kaos på motorvej: Tre uheld på samme tid - seks personer er kommet til skade

Mand på motorcykel er kommet alvorligt til skade med sit ene ben

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi, Vejdirektoratet og redningsvæsenet har lørdag morgen haft ualmindeligt travlt på grund af tre uheld, der er sket næsten samtidig og geografisk tæt på hinanden på den Sønderjyske Motorvej ved Christiansfeld.

Alle uheldene er formentlig sket på grund af tæt tåge, oplyser vagtchef Klaus Hansen.

Klokken 07.52 kørte en tysk motorcyklist op i en lastbil og kom alvorligt til skade med sit ene ben. Han er dog ikke i livsfare, oplyser vagtchefen. Uheldet skete i nordlig retning lidt nord for afkørsel 66 ved Christiansfeld.

Samtidig lidt længere sydpå, men stadigvæk nord for afkørsel 66, kørte to personbiler biler sammen. Her kom ingen personer til skade.

Ganske kort tid efter skete der endnu et færdselsuheld tæt ved de to andre uheld. Det var et harmonikasammenstød med fire personbiler, hvor fem personer kom til skade og er blevet kørt på skadestuen.

To af personerne blev kørt til Aabenraa og skulle ikke være kommet alvorligt til skade. De tre andre er kørt til Kolding. Deres tilstand er ukendt, men skulle umiddelbart ikke være livstruende, oplyser vagtchefen ved Sydøstjyllands Politi.

De tilskadekomne er en dansker, to tyskere og to hollændere.

Det lykkedes for politiet at få rekvireret skiltevogne fra Vejdirektoratet til alle tre uheld, selvom Vejdirektoratet har været presset af et stort uheld på den fynske motorvej, som du kan læse om herunder:

Selvom de tre uheld ved Christiansfeld er sket tæt på hinanden, er der formentlig tale om tre uafhængige uheld, der ikke er sket som følge af de andre uheld.

Sydøstjyllands Politi havde klokken 10.00 netop forladt stedet, som dog på det tidspunkt stadig var spærret i den inderste vognbane og nødsporet på grund af oprydning og bjærgning af biler.

Publiceret 24 August 2019 10:35