Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Video viser uhyggelig dødsulykke, hvor 1-årig pige blev dræbt

To mænd sidder i dag på anklagebænket ved Retten i Svendborg blandt andet sigtet for uagtsomt manddrab. De var begge impliceret i den tragiske trafikulykke på Storebæltsbroen den 17. november sidste år, hvor en lastbil - ført af den ene tiltalte - tabte en større mængde minkfoder på kørebanen, som resulterede i en trafikulykke, der kostede en 1-årig pige livet.

Ved dagens retsmøde i Svendborg er en video af ulykken blevet afspillet. Inden videoen advarede anklageren om barske billeder, skriver Fyens.dk.

Videoen viste, hvordan flere biler slingrede rundt på kørebanen, som var blevet fedtet på grund af det tabte foder. En bil ført af en kvinde ramte autoværnet og endte med at havarere i højre spor. Det fik en mandlig bilist til at stoppe op og advare andre bilister med katastrofeblinket.

Flere biler sneglede sig udenom ulykkesstedet, inden en bil - ført af den anden tiltalte - en 25-årig mand fra Aarhus - kom bag fra med noget højere fart.

Bilen ramte ind i flere biler herunder den bil, som advarede med katastrofeblink. Ved den påkørsel blev den 1-årige pige dræbt, mens hendes far brækkede ryggen, skriver Fyens.dk.

De to tiltalte er sigtet for overtrædelse af færdselsloven og straffeloven herunder uagtsomt manddrab og uagtsomt legemesskade. De nægter sig begge skyldige.

jn

Publiceret 26 August 2019 11:54