Københavns Kommunes orlovsramte teknik- og miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL). Foto: Ritzau/Scanpix.

Københavns Kommunes orlovsramte teknik- og miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL). Foto: Ritzau/Scanpix. Ritzau Scanpix

Ung mand med tre kvinder i borgmesterens seng: Det var akavet, men frivillig sex

Den voldtægtssigtede mand forklarer sig i retten om, hvad der skete hos Københavns Kommunes orlovsramte teknik- og miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL)

Der var tale om frivillig sex i borgmesternes store seng efter en fest hos Københavns Kommunes orlovsramte teknik- og miljøborgmester, Ninna Hedeager Olsen (EL).

Sådan lød det i retten, ifølge B.T., fra den 30-årige mand, der er tiltalt for at have voldtaget en kvinde i teknik- og miljøborgmesterens seng.

Da han onsdag afgav forklaring i Københavns Byret, sagde den unge mand, at han på et tidspunkt var vågnet op i sengen sammen med en række andre personer - heriblandt den forurettede kvinde, Ninna Hedeager Olsen og endnu en kvinde - efter en fest i lejligheden den 31. marts i år.

Manden lå i ske med den forurettede kvinde, og da han begyndte at kysse hende i nakken og berøre hende, gav hun efter hans opfattelse ikke udtryk for, at hun ikke havde lyst.

"Hun gør ikke modstand og giver ikke udtryk for, at hun ikke er interesseret," lød det fra manden ifølge B.T.

Kvinden var efter hans opfattelse også vågen, da samlejet fandt sted, men han medgav, at han ikke på noget tidspunkt talte med kvinden, fordi han ikke ønskede at vække de to andre, heriblandt Ninna Hedeager Olsen, der lå i sengen.

Manden forklarede videre, at de to lå i en akavet stilling.

Undervejs i samlejet, der ifølge mandens skøn varede godt to minutter, fik han på et tidspunkt fat i Ninna Hedeager Olsens hofter, og da det gik op for ham, at han havde fat i hende, slap han hende igen.

Den 30-årige mand havde tidligere under retsmødet forklaret, at han og Ninna Hedeager Olsen havde haft et seksuelt forhold i månederne op til festen. De var gode venner, der af og til havde sex, skriver B.T.

Publiceret 28 August 2019 11:36