Arkivfoto.

Arkivfoto.

Sexchok i nat: Mand trængte ind til tre sovende kvinder

Politiet efterlyser gerningsmanden

Meget tidligt torsdag morgen blev tre unge kvinder på henholdsvis 17 og 18 år udsat for blufærdighedskrænkelse, mens de lå og sov i et kollegieværelse på Stentevej 39 i Nyborg.

Fyns Politi søger derfor hjælp fra borgere, som kan have set noget, der kan hjælpe politiet med at finde gerningsmanden.

Manden indfandt sig ved kollegiet omkring klokken 04.50. Via en ulåst dør trængte han ind til de tre unge kvinder, som lå og sov i samme værelse.

Han gav sig til at beføle de tre sovende på kroppene, hvorved de vågnede og råbte op. Derefter flygtede manden i ukendt retning.

Politiet beskriver manden på denne måde:

20-25 år, 175-180 cm høj, kraftig af bygning, mørklødet med mørkt hår, der er mellemlangt på toppen og trimmet i siderne. Han var iført en hvid tanktop og brune knælange shorts. Han skjulte sit ansigt bar en sort halsedisse/tørklæde med hvidt mønster.

Politiet vil meget gerne høre, hvis nogen har set en mand svarende til signalementet i området – eller hvis nogen er vidende om, hvem den pågældende kan være. Henvendelser skal ske til politiet på telefon 114.

Publiceret 29 August 2019 16:10