Foto: Peter Klar.

Foto: Peter Klar.

Få din penis afkalket

Mænd med potensproblemer kan få deres rejsning tilbage i klinikken Phanes - hvis det altså er kalk, der kommer i vejen for begejstringen.

Fysioterapeut Emilie behandler rejsningsproblemer med fokuseret shockwave, som smertefrit knuser den kalkdannelse, der reducerer blodtilførslen til penis.

Hermed kan mænd med rejsningsproblemer nu få diskret og effektiv behandling hos klinikken Phanes, der holder til hos klinikfællesskabet FysioSportMedic på Strandvejen 62G i Hellerup, skriver Lokalavisen Villabyerne.

Her bruger fysioterapeuterne i forvejen shockwave i behandlingen af blandt andet knæskader og hælspore.

Cirka 40 procent af mænd over 50 år har ifølge forskningen problemer med potensen.

Og for 74 procent af dem, skyldes den manglende rejsning forkalkninger i svulmelegemet og tilbageløbsventilen, som holder blodet ude i penis:

"Forskning viser, at shockwave har samme virkning på mænd som Viagra eller andre PDE5-hæmmere – bare uden deres bivirkninger, som typisk er hovedpine," forklarer fysioterapeut Emilie Mott, som står for behandlingen:

"Den fokuserede shockwave knuser kalkdannelsen og vækker ydermere nervespidsenderne til live igen."

Behandlingen er smertefri og varer 10-15 minutter i alt. En behandlingspakke består af konsultation og fem behandlinger. Der er ingen bivirkninger af behandlingen.

"Behandlingen har virket på cirka 80 procent af de patienter, vi har behandlet. Hos nogle er årsagen en anden end forkalkning," fortæller Emilie Mott.

"Derfor spørger vi under konsultationen grundigt ind til de forskellige mulige årsager. Er der kraftigt vægttab, natlige smerter og andre symptomer på cancer, eller er livsstilssygdomme, stress, forhøjet blodtryk og et højt alkoholforbrug med i billedet?”

"Det er livsbekræftende med alle de glade tilbagemeldinger, vi får fra mænd, vi har hjulpet," fortæller Emilie Mott, der ved, at hendes køn også spiller ind på de positive tilbagemeldinger:

""Flere vælger os, fordi behandleren er kvinde. De svarer, at det er mere trygt, at det er en kvinde, der hjælper dem med et problem, de har svært at tale med mænd om," siger Emilie Mott:

"Rejsningsproblemer er tabu for mange mænd, og det kan have store psykiske konsekvenser og blive en udfordring for deres eventuelle parforhold."

Klinikken Phanes er opkaldt efter frugtbarhedsguden i græsk mytologi.

Publiceret 10 September 2019 18:01