Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock oneinchpunch - stock.adobe.com

Kommunal leder dømt for voldtægt: Misbrugte plørefuld 60-årig ansat til sommerfest

Sommerfester i Odense Kommune er sikkert sjove og underholdende, men juni 2019 løb det hele tilsyneladende lidt af sporet og blev alt andet end sjovt. I hvert fald i en afdeling, hvor en nu 46-årig mand fra Odense var leder.

Den nu tidligere leder af afdelingen er i dag ved Retten i Odense blevet idømt otte måneders fængsel for at have udsat en 60-årig mandlig ansat for voldtægt under den våde fest. Derudover skal han betale manden 35.000 kroner i erstatning. Det skriver fyens.dk.

Den 46-årige leder er dømt for at forgribe sig på den ansatte, der var hjælpeløs beryset og ikke kunne tage vare på sig selv.

Offeret har forklaret, at han pludseligt var vågnet op på en briks, mens den 46-årige leder forgreb sig på

ham på forskellige måder. Hans forklaring blev bakket op af, at man har fundet den 46-årige mands dna på den 60-åriges penis.

Den 46-årige leder har nægtet sig skyldig og har forklaret, at han blot havde hjulpet den berusede mand, som, ifølge hans forklaring, ikke kunne få sine shorts og underbukser på efter et toiletbesøg, skriver fyens.dk.

Dommen blev ikke enstemmigt vedtaget, da den ene af de to domsmænd mente, at den 46-årige skulle frifindes i alle anklager.

Den 46-årige var også tiltalt for blusærdighedskrænkelse af en 25-årig mand ved selvsamme fest, men det blev han frifundet for.

Han har nu 14 dage til at anke afgørelsen om voldtægt videre til Landsretten.

jn

Publiceret 12 September 2019 12:42