Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock

Mand i sort kassevogn forsøgte at lokke 8-årig med slik

En 8-årig elev fra Rasmus Rask Skolen i Bellinge ved Odense var onsdag eftermiddag ved 16-tiden udsat for en ubehagelig oplevelse, da han blev stoppet af en fremmed mand, som forsøgte at lokke drengen med sig. Det bekræfter Fyns Politi overfor TV 2/Fyn.

"Vi havde en elev, der blev kontaktet af en mand i en sort kassevogn, og han havde så spurgt drengen, om han ville ind i bilen og have noget slik, men drengen løb heldigvis hjem," siger skoleleder på Rasmus Rask Skolen, Lasse Bach Sørensen, til TV 2/Fyn.

Forældre, elever, lærere og andre skoler i området er nu informeret om episoden, som har chokeret skolelederen.

"Det er da en ubehagelig oplevelse. Man bliver da lidt rystet, og så tænker man, at der findes nogen, som man ikke kan stole på. Og hvad gør man så for at beskytte børnene? Det er vores hovedopgave nu," siger Lasse Bach Sørensen.

Han fortæller samtidig, at eleverne har fået nogle gode råd til, hvordan de skal tackle situationer som den, den 8-årige dreng var udsat for onsdag.

"Altså for eksempel at komme væk eller søge hjælp hos en voksen. Jeg har også skrevet ud, at det er en god idé at lave aftaler om, at man flere kan følges af hjem og til skole, så man ikke er alene," siger Lasse Bach Sørensen til TV 2/Fyn.

jn

Publiceret 12 September 2019 16:00