Bilen på billedet er af samme mærke, som den politiet formoder gerningsmanden kørte i. Der er tale om en Skoda Yeti. Dog er den efterlyste bil i en lys eller hvid farve. Foto: Adobe Stock

Bilen på billedet er af samme mærke, som den politiet formoder gerningsmanden kørte i. Der er tale om en Skoda Yeti. Dog er den efterlyste bil i en lys eller hvid farve. Foto: Adobe Stock ifeelstock - stock.adobe.com

Ung kvinde udsat for grusom voldtægt i pirattaxa: Hvem genkender gerningsmanden og hans SUV?

I forbindelse med en voldtægt, der skete i en pirattaxa på Lyngby Omfartsvej klokken 06.50 om morgenen den 1. september, søger Nordsjællands Politi vidner og andre, der kan have oplysninger til hjælp for opklaringen af sagen.

Kvinden blev samlet op i indre by i København af en ”pirattaxachauffør”, der kørte kvinden mod Lyngby. På Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade, kørte taxachaufføren ind til siden, hvorefter kvinden blev udsat for voldtægt. Chaufføren kørte herefter kvinden til krydset Grønnevej/Virumvej i Virum, hvor hun klokken 07.09 blev sat af, hvorefter chaufføren fortsatte ad Virumvej i retning mod København.

Chaufføren beskrives som en 32-40-årig mand, mørklødet, udenlandsk af udseende, overvægtig, kort, mørkt hår, bred eller flad næse, han talte dansk og engelsk. Han kørte i en hvid/lys SUV, muligvis en Skoda Yeti model 2010-2014, oplyser Nordsjællands Politi, som gerne vil høre fra vidner, der har set sådan en bil om natten søndag den 1. september i København og Nordsjælland, herunder vinder, der har set bilen holde på Lyngby Omfartsvej under Lyngby Hovedgade, eller som så kvinden blive sat af i krydset Grønnevej/Virumvej.

Nordsjællands Politi vil også gerne høre fra vidner, der har kendskab til en bil, som den beskrevne, der benyttes som ”pirattaxa”, herunder også borgere, der har kørt i bilen eller lignende biler.

Kontakt Nordsjællands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 16 September 2019 13:08