Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kvinde groft sexoverfaldet af gruppe mænd: Reddet af to modige unge

Politiet efterlyser både gerningsmænd og redningsmænd

Tidlig lørdag morgen den 14. september klokken 05.15, blev en ung kvinde udsat for et groft tilfælde af blufærdighedskrænkelse i det centrale Aalborg.

Det skete på Boulevarden fra Nytorv mod Banegaarden, hvor mellem fire og syv personer i nattelivet blufærdighedskrænkede kvinden i form af beføling og fremsættelse af ukvemsord, oplyser Nordjyllands Politi.

Nordjyllands Politi har siden efterforsket sagen, og man har en formodning om identiteten på de formodede gerningsmænd, ligesom politiets efterforskning i øvrigt sætter de pågældende personer i forbindelse med en voldsepisode i Aalborg samme nat.

Men politiets efterforskningsskridt, herunder afhøring af afferet, har ført til oplysninger om, at der i forbindelse med krænkelsen var et par yngre mænd, som kom kvinden til undsætning.

"Og dem vil vi gerne tale vi, fordi de unge mænd som vidner kan bidrage til at belyse hændelsesforløbet," siger politiets efterforskningsleder, politikommissær Martin Rolighed.

Kvinden kan dog ikke nærmere beskrive de unge mænd, der kom til hendes hjælp, men politikommissær Martin Rolighed opfordrer dem til at henvende sig. De kan ringe på telefon 114.

Politiet opfordrer i øvrigt alle andre, der måtte have set eller hørt noget i forbindelse med sagen om at ringe 114.

Publiceret 18 September 2019 09:55