Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock terovesalainen - stock.adobe.com

Kvinder taget med trusserne nede: Dette er strengt forbudt

Tre kvinder blev anholdt i Randers og en på Falster i aktion mod prostitution og ulovligt ophold i landet

Politiet slog tirsdag til mod bordeller og massageklinikker flere steder i landet - blandt andet Næstved, Randers og Falster.

På en adresse på Nordfalster traf man klokken 14.30 en 34-årig udenlandsk kvinde, hvis visum var udløbet. Kvinden blev anholdt og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven. Hun fik en bøde på 1.500 kroner for overtrædelsen, og Udlændingestyrelsen skal nu tage stilling til hendes sag.

Østjyllands Politis afdeling for Særlige Sager anholdt to kvinder på henholdsvis 42 og 21 år med thailandsk baggrund på en massageklinik i Randers C. Begge kvinder blev pågrebet i at arbejde uden at have tilladelse til at arbejde eller opholde sig i Danmark. Derudover blev ejeren af massageklinikken, en 51-årig kvinde, sigtet for som arbejdsgiver at have beskæftiget de to personer.

De to anholdte er frihedsberøvet af politiet i 3x24 timer. Begge er blevet interviewet af Socialstyrelsens Center Mod Mennskehandel, som skal vurdere om de kan have været udsat for menneskehandel.

Kvindernes ophold i Danmark vil blive forelagt Udlændingestyrelsens Udvisningsvagt, som vil vurdere, om der kan resolveres udvisning med indrejseforbud, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 18 September 2019 11:17