Foto: Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Dolkede konen ihjel og sendte billeder af liget til sine venner: Nu er dommen faldet

En 36-årig tyrkisk mand er mandag blevet idømt 13 års fængsel af Retten i Aarhus for sidste år at have dræbt sin kone. Desuden blev han udvist af Danmark for bestandigt.

Ved aftensmadtid den 9. september sidste år blev en 30-årig kvinde brutalt myrdet af sin mand i deres fælles lejlighed i Hasle ved Aarhus.

Den 30-årige kvinde lå død på gulvet, da politiet ankom, og hendes 36-årige mand blev anholdt og sigtet for manddrab. Kvinden og mandens tre børn befandt sig også i lejligheden, og de blev overdraget til de sociale myndigheder.

Ved Retten i Aarhus er den 36-årige i dag dømt for at have dræbt den 30-årige kvinde ved at have stukket hende hele 33 gange med en kniv. Derudover blev han dømt for via Messenger at have sendt billeder af liget til to bekendte. Sammen med billedet skrev han blandt andet, at han havde slået ”horeungen” ihjel. Motivet til drabet skulle angiveligt være, at hustruen var gået fra ham, oplyser Østjyllands Politi.

Drabet blev i retten takseret til 13 års fængsel og udvisning af Danmark for bestandigt.

"Der er tale om en usædvanlig grov og kynisk forbrydelse, og det er særligt skærpende, at den 36-årige begik drabet i en bolig med tre små børn, som meget muligt har hørt eller set dele af gerningen. Desuden valgte han efterfølgende at sende billeder af den dræbte kvinde til sine venner. Så jeg er tilfreds med, at den tiltalte fik så lang en fængselsstraf, og at han efterfølgende bliver udvist af Danmark," udtaler anklager Birgitte Ernst.

Den 36-årige nægtede at have begået drab og ankede på stedet dommen til landsretten.

jn

Publiceret 23 September 2019 15:34