Arkivfoto.

Arkivfoto.

Ishockey-spiller sigtet for vold: Slog modstander bevidstløs under kamp

I fredagens ishockey-kamp mellem Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs modtog Odenses Lucas Rasmussen et knytnæveslag i hovedet fra Frederikshavns Kristian Jensen

Nordjyllands Politi har nu truffet beslutning om, at der skal rejses sigtelse for vold mod en ishockeyspiller fra Frederikshavn.

I fredagens ishockey-kamp mellem Frederikshavn White Hawks og Odense Bulldogs modtog Odenses Lucas Rasmussen et knytnæveslag i hovedet fra Frederikshavns Kristian Jensen efter, at Rasmussen havde mistet sin hjelm, da Jensen flåede ham ned på isen. Slaget efterlod derefter Lucas Rasmussen livløs på banen.

Nordjyllands Politi skriver i en pressemeddelelse:

"Det sker på baggrund af politiets undersøgelse af forholdene omkring den episode, der skete mellem to spillere under en ishockey-kamp, som blev afviklet i weekenden i Frederikshavn. I forbindelse med episoden blev en ishockey-spiller fra Odense væltet omkuld på isen af en ishockeyspiller fra Frederikshavn, hvorved Odense-spillerens hjelm falder af, og i forlængelse af dette tildeles Odense-spilleren et slag mod hovedet.

Efter kampen har Nordjyllands Politi modtaget flere henvendelser fra offentligheden om episoden, hvorfor politiet indledte en nærmere undersøgelse af omstændigheden omkring episoden.

"Vi har i dag meddelt den 23-årige ishockeyspiller fra Frederikshavn, at han sigtes i sagen, og at han skal afhøres om det skete. Det er normal procedure i en sag som denne," siger den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Peter Skovbak.

Publiceret 24 September 2019 15:45