Arkivfoto

Arkivfoto

Hvad skete der med 16-årig dreng? Ville hjælpe cyklist men fik blackout og endte mellem træer

Det er et større mysterium, hvad der hendte med en 16-årig dreng, da han lørdag eftermiddag pludselig mistede bevidstheden ved Vester Marupvej i Skjern. Politiet efterlyser nu vidner, skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Drengen cyklede ad Vester Marupvej ved 13-tiden, da han så en ung mand på omkring 20-25 år stå i vejkanten med en sort cykel. Cyklisten havde brug for hjælp, og den 16-årige dreng standsede for at hjælpe. Men hvad der så skete er uvist.

Drengen mistede bevidstheden eller fik blackout, og nogle timer senere kom han til sig selv liggende mellem nogle træer lidt derfra. Hans egen cykel stod, hvor han parkerede den, mens den anden cykel og den unge mand var væk. Han husker intet om, hvordan han er havnet mellem træerne, skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Politiet oplyser, at drengen ikke har tegn på at have været ude for noget kriminelt, men man vil gerne have mere information om, hvad der skete. Derfor bedes alle, som har været i nærheden af Vester Marupvej lørdag om at kontakte politiet på telefon 1-1-4.

Den unge mand med cyklen med det grønne styr var cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning.

jn

Publiceret 26 September 2019 00:00