Arkivfoto.

Arkivfoto.

10 indvandrerdrenge hærgede i bus: Så fik chaufføren og passagerer nok

Buschauffør og passagerer bad drenge forlade bybus i Aarhus

Lørdag aften fik en buschauffør nok af en gruppe drenge, der ikke kan holde sig til deres egne sæder, men render rundt og sviner, larmer og ryger hash i buslinje 4A, der kører mellem Brabrand og Tranbjerg.

Den mandlige chauffør stoppede bussen og meddelte drengene, at den ikke kørte videre, før de var gået ud af bussen, og at han ville ringe til politiet, hvis de ikke adlød. Det skriver TV2 Østjylland, der har snakket med en passager i bussen, der ligeledes åbnede munden.

"Jeg sagde noget til dem, fordi jeg fik nok. Jeg sagde, at det var på grund af dem, at chaufføren stoppede. Og så sagde nogle af de andre passagerer også, at de skulle gå ud bussen," siger Anne Pedersen til den regionale TV-station.

Ikke alle drengene stod af bussen, men dem der blev, opførte sig bedre resten af turen.

Ifølge Anne Pedersen er det første gang, hun har oplevet passagerer gøre noget overfor drengegruppen, som angiveligt har hærget buslinjen gennem længere tid. Det drejer sig om cirka 10 unge i alderen 10-18 år.

"Jeg kan ikke lide at skære over en kam, men det er desværre indvandrerdrenge, jeg oplever lave ballade. Jeg synes, det er træls, at det skal fortsætte, og at det skal være utrygt at tage bussen hjem," siger hun.

Publiceret 30 September 2019 00:00