Foto: Jens Nielsen / Byrd

Foto: Jens Nielsen / Byrd

Brutalt drabsforsøg på åben gade: Mand indlagt med svære kvæstelser

32-årig anholdt og sigtet for forsøg på manddrab på 45-årig mand

Politiet modtog mandag eftermiddag kl. 14.57 via alarmcentralen en anmeldelse om, at en ambulance var sendt til en tankstation på Gørlev Landevej i Gørlev på Midtsjælland, hvor en mand havde søgt tilflugt efter at have været udsat for et voldsomt overfald. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det viste sig, at offeret var en 45-årig mand fra Slagelse, som hastigt blev bragt til Rigshospitalet, hvor han fortsat er indlagt til behandling for sine svære kvæstelser.

Anholdelse

Politiet rykkede talstærkt ud til Gørlev-området, hvor vidner, der tilfældigt kom forbi, oplyste, at den 45-årige var blevet overfaldet af flere personer med diverse slagredskaber.

Yderligere efterforskning førte frem til en adresse på Industrikrogen i Jyderup, hvor politiet foretog ransagning af en adresse, som er kendt for at være et tilholdssted for personer med relationer til rockermiljøet.

En 32-årig mand fra Gørlev blev anholdt. Han er mistænkt for at have deltaget i det grove overfald. Han forventes fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk tirsdag eftermiddag.

Politiet har i løbet af aftenen og natten arbejdet intensivt med efterforskningen i et forsøg på at få sikret tekniske spor samt identificeret øvrige personer, der kunne mistænkes for at have en rolle i sagen.

Efterlysning

Før anmeldelsen til alarmcentralen er der ifølge vidner kørt en lys, mindre personbil væk fra området på Ulstrupvej, hvor offeret blev overfaldet.

Politiet er interesseret i at få oplysninger om denne bil, og personer, der måtte have gjort observationer i området eller set den lyse personbil køre væk fra stedet, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 46351448.

Midt- og Vestsjællands Politi behandler overfaldet som en sag om forsøg på manddrab inden for en personkreds, der i forvejen har et vist indbyrdes kendskab til hinanden.

Foto: Jens Nielsen / Byrd

Foto: Jens Nielsen / Byrd

jn

Publiceret 01 October 2019 10:59