Bauhaus på Industrivej i Roskilde. Foto: Google Street View

Bauhaus på Industrivej i Roskilde. Foto: Google Street View

Dagens store helt: Sådan fangede Bauhaus-ansat rumænsk tyvebande for politiet

Fire rumænske mænd fik tirsdag en straksdom ved Retten i Roskilde for en stribe tyverier. Takket være en butiksdetektiv fra byggemarkedet Bauhaus i Roskilde er mændene, som har stjålet varer i forskellige butikker for mindst 40.000 kroner, nu bag lås og slå.

Mandag klokken 13.34 anmeldte en butiksdetektiv fra Bauhaus i Roskilde, at fire udenlandske mænd havde en mistænkelig adfærd i butikken. De medbragte rygsække som indeholdt forede poser, som kan snyde butikkens alarmsystem - såkaldte ”russerposer”.

Inden politiet nåede frem til Bauhaus, var mændene kørt. Men butiksdetektiven havde optaget forfølgelsen af dem, og kunne på den måde lede politiet til de fire mænd.

De blev standset på Hveen Boulevard i Taastrup, og i bilen fandt politiet en større mængde tøj, som mistænkes at være tyvekoster fra flere forskellige butikker. Der blev også fundet andre koster i bilen - i alt til en anslået værdi af ikke under 40.000 kroner.

De fire mænd blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør og fik afgjort deres sag med en straksdom på 60 dages fængsel samt udvisning af Danmark med et indrejseforbud i 6 år.

Sagen kunne afgøres med en straksdom, da de fire sigtede erkendte tyverierne.

De dømte blev sendt til direkte afsoning. De vil herefter blive udvist af Danmark, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

jn

Publiceret 02 October 2019 11:11