Arkiv/Modelfoto.

Arkiv/Modelfoto.

Hovsa - politifolk på massageklinik: Det endte helt galt for tre kvinder

De tre kvinder sigtes for ulovligt arbejde og ophold i Danmark

Østjyllands Politi fremstiller torsdag tre thailandske kvinder i Retten i Aarhus. Alle blev anholdt tirsdag under en indsats mod to massageklinikker i Aarhus.

• En 37-årig kvinde fremstilles kl. 14.00 i grundlovsforhør. Hun sigtes for ulovligt arbejde og for at have opholdt sig ulovligt i Danmark samt at have brudt sit indrejseforbud.

• Kl. 14.45 og kl. 15.15 fremstilles en 33-årig og en 34-årig thailandsk kvinde på udlændingeloven. De sigtes for ulovligt arbejde og ophold i Danmark. De fremstilles med henblik på at blive frihedsberøvet frem til de kan sendes tilbage til Thailand.

Den 37-årige kvinde blev tirsdag formiddag anholdt sammen med tre andre thailandske kvinder i forbindelse med en fælles indsats mellem Østjyllands Politis sektion for særlige sager og SKAT målrettet to massageklinikker i Aarhus.

Ejeren af massageklinikkerne, en 43-årig herboende kvinde med thailandsk baggrund, blev sigtet for overtrædelse af udlændingeloven ved at have huset illegale personer, samt for rufferi, jf. straffelovens § 233. Hun kan forvente et retsligt efterspil, når politiets efterforskning er tilendebragt.

De to øvrige kvinder, på 33 og 34 år, blev sigtet for ulovligt arbejde og ulovligt ophold. De er begge frihedsberøvet i op til 3x24 timer, mens deres sag forelægges Udlændingestyrelsens Udvisningsvagt, som vil vurdere, om der kan resolveres udvisning med indrejseforbud.

De tre kvinder på 33, 34 og 37 år er blevet interviewet af Socialstyrelsens Center Mod Menneskehandel, som skal vurdere om de kan have været udsat for menneskehandel.

Publiceret 03 October 2019 13:00