Foto: Bjørn Nielsen/Byrd.

Foto: Bjørn Nielsen/Byrd.

Storbrand i beboelsesejendom - advarsel: Tag kan styrte sammen

Politiet opfordrer folk til at holde sig fra området

I de tidlige morgentimer, inden morgentrafikken overhovedet var begyndt, lyste blå blink og store flammer fra en brand i en lejlighed på Melagervej i Lyngby den mørke himmel op, skriver lokalavisen Det Grønne Område.

Sorgernfrigårdsvej var afspærret med brandbiler, mens brandfolk kæmpede "intenst på at få branden under kontrol," som Beredskab Øst skrev på Twitter lidt over kl. 6.

Branden bredte sig til taget af bygningen, men bredte sig ikke yderligere, skrev Beredskab Øst kl. 7.12 på Twitter.

Nordsjællands Politi oplyser - ligeledes på Twitter - at man beder folk om at holde sig fra området, da der er fare for, at taget kan styrte sammen. Derfor opfordrer man folk til at holde sig fra området.

Kampen med flammerne krævede så meget, at forstærkning blev tilkaldt fra Gentofte, blandt andet i form af en drone. Man havde i alt 30 mand til at bekæmpe branden.

Beredskab Øst melder om tre personer, der havde brug for at blive tilset, så man havde også tre ambulancer på stedet. Det Grønne Områdes fotograf på stedet fortæller desuden, at han reddede en kvinde ud fra branden.

Region Hovedstadens Akutberedskab melder, at tre personer blev tilset, men at der ikke var behov for, at de blev kørt på hospitalet. Det skriver man på Twitter.

Publiceret 04 October 2019 09:46