Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock encierro - stock.adobe.com

51-årig kvinde anholdt for vold: Gik amok fordi naboen slog græs på en søndag

En 51-årig kvinde fra Knebel på Djursland blev søndag eftermiddag anholdt og sigtet for forsøg på grov vold og for vold og trusler. Anholdelsen skete efter nabostridigheder i forbindelse med græsslåning, oplyser Østjyllands Politi.

Den 51-årige kvinde blev ved 16.30-tiden voldsom vred på en 45-årige nabo, der var i færd med at slå græs. Kvinde mente tilsyneladende ikke, at naboen skulle slå græs om søndagen, hvilket hun også gjorde ham opmærksom på.

Kort efter kontroversen kastede kvinden en tennisbold imod den 45-årige mand, hvilket han ignorerede. Han fortsatte blot med at slå græs. En 71-årig nabo, der også havde set bolden blive kastet, kontaktede den 45-årige mand, og mens de to stod og talte sammen om situationen, kom den 51-årige kvinde ud med en flaske i hånden og råbte, at det var forbudt at slå græs om søndagen. Pludselig kastede hun flasken efter den 45-årige mand, der dog undgik at blive ramt. Kvinden råbte, om han skulle have et par flade, hvorefter parterne gik hver til sit.

Ifølge Østjyllands Politi tog kvinden imidlertid kontakt til den 71-årige mand kort efter. Her mødte hun op ved hans hoveddør med en havegreb i hånden, som hun truende pegede mod ham.

Manden åbnede døren og bad hende forlade stedet, hvorefter han lukkede døren igen. Den 51-årige kvinde åbnede på ny døren, hvorefter den 71-årige mand tog havegreben ud af hænderne på hende. Det fik kvinden til at slå manden to gange i ansigtet. Han fik herefter skubbet hende ud og ringede til politiet.

Kvinden er mandag blevet varetægtsfængslet i fire uger. Ved grundlovsforhøret kærede hun kendelsen til landsretten, oplyser Østjyllands Politi.

jn

Publiceret 07 October 2019 12:01