Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Forsynede festivalgæster med hård narko: 25-årig skal 10 måneder i fængsel

Af
Jacob Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi har fået sat punktum i en sag mod en 25-årig mand fra Frederikssund, som var tiltalt for at have solgt narko på Roskilde Festival tilbage i 2018.

Den 25-årige er blevet idømt 10 måneders ubetinget fængsel og har desuden fået konfiskeret et kontantbeløb på over 90.000 kroner samt det kokain-depot, som var i hans bil.

Sagen startede under selve festivallen den 4. juli 2018, da politiet spottede en bil uden for festivalområdet, hvor førerens adfærd var mistænkelig. Derfor tog betjentene og en politihund kontakt til føreren og visiterede ham på stedet.

Under visitationen fandt man et kontantbeløb i mandens lommer, og ved en efterfølgende ransagning af hans bil, fandt man et kontantbeløb på over 90.000 kroner, der kunne stamme fra gevinst for narkotikasalg. Derudover fandt man en digitalvægt, dopingmidler samt 11 gram kokain fordelt i små salgsposer.

"Dommen viser med alt tydelighed, at domstolene ser med stort alvor på salg af narko på musikfestivaller, hvor mange unge mennesker er til stede. Desuden sender det et signal om, at der ikke er frit lejde til hverken at købe eller sælge narkotika, bare fordi man er på festival," siger politikommissær Kim Lech fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 25-årige mand blev ved Retten i Roskilde dømt for salg af samlet set 160 gram kokain. Han valgte at modtage dommen.

Publiceret 07 October 2019 16:42