Politibil ved Københavns Byret, mandag den 4. marts 2019.

Politibil ved Københavns Byret, mandag den 4. marts 2019. Ritzau Scanpix

92-årig bilist efterlyses efter cyklistpåkørsel

Af
Jacob Nielsen

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en ældre, mandlig fører af en personbil, som onsdag den 2. oktober klokken cirka 9.30 om morgenen påkørte en 67-årig kvindelig cyklist i Greve.

Den kvindelige cyklist var kommet cyklede ad Hundige Centervej og passerede Frydenhøj Alle, da den ældre herre påkørte hende, så hun væltede på sin cykel.

Føreren standsede op og kom kvinden til undsætning, indtil en ambulance var ankommet til stedet. Han oplyste til kvinden, at han var 92 år og netop havde været ved lægen, men parterne fik dog ikke udvekslet oplysninger om hinanden, inden han kørte videre, og kvinden blev kørt afsted i ambulance.

Cyklisten har nu bedt politiet om hjælp til at finde bilisten, som blev beskrevet som en mand på 90-95 år, 160-165 cm høj, spinkel af bygning, iført brunligt tøj, dansk-talende og kørende i en mindre brun personbil (hatchback-model).

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra enten føreren selv eller personer, der har oplysninger om enten bilen eller dens fører. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Publiceret 08 October 2019 10:47