Foto: Øxenholt Foto

De mange bilbrande fortsætter:

Travl aften og nat for brandvæsenet

Flere bilbrande sent tirsdag aften og natten til onsdag i det vestlige Aarhus og i Åbyhøj

Urolighederne med bilbrande ser ud til at fortsætte i Aarhus. Sent tirsdag aften gik det således ud over to køretøjer ved Ludvig Feilbergs Vej i Åbyhøj, og natten til onsdag udbrændte fire biler på Fjældevænget i Aarhus V. Det skriver Ekstra Bladet, der har snakket med Jes Frederiksen, som er vagtchef hos Østjyllands Politi.

Han oplyser desuden til mediet, at han er ret sikker på, at de mange bilbrande det seneste døgn er blevet antændt. Han vil dog ikke uddybe, hvorfor han er så sikker på det.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Udbrændte biler på Fjældevænget i Aarhus V.

Udbrændte biler på Fjældevænget i Aarhus V. Foto: Øxenholt Foto

Der er fortsat ingen anholdte, men politiet arbejder på at finde frem til de skyldige, fortæller vagtchefen til Ekstra Bladet.

"Vi gør det så grundigt som overhovedet muligt for at få sikret de spor og afhørt de vidner, der skal til for at få sagerne opklaret," siger vagtchef Jes Frederiksen til mediet.

Igennem en længere periode har især den vestlige del af Aarhus været hærget af bilbrande. Natten til tirsdag gik det ud over flere biler, der holdt parkeret på Langkærvej i Tilst. Her havde et vidne muligvis set flere personer løbe væk fra området kort tid efter, at bilerne var blevet omringet af flammer. I sidste måtte politiet også rykke ud til flere lignende episoder.

jwh

Publiceret 09 October 2019 08:51