Arkivfoto: Claus Bech / Ritzau Scanpix

Arkivfoto: Claus Bech / Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Efter to makabre mord: - Efterforskningen tegner et meget bekymrende billede

Politiet har foreløbig status på sagen om drabene fra Vemmelev og Ruds-Vedby

I sagen om drabene på to mænd i henholdsvis Ruds Vedby den 20. april og i Vemmelev den 16. juni i år blev der efter få dages intensiv efterforskning anholdt to mænd den 21. juni. De blev begge sigtet for drab og senere varetægtsfængslet. Der er tale om en 42-årig mand fra Korsør og en 34-årig mand fra Sneslev.

Siden varetægtsfængslingen af de to mænd er efterforskningen mod deres gøren og laden fortsat, og nu oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at den omfattende efterforskning blandt andet har afdækket nye sigtelser, og begge mænd er efterfølgende sigtet for et væbnet hjemmerøveri, som blev begået med et oversavet jagtgevær i Skibby den 1. juni i år.

"Vores efterforskning tegner et meget bekymrende billede af de to anholdte, som vi mistænker for at være indblandet i flere andre alvorlige og grove forbrydelser ud over de to drab og hjemmerøveriet i Skibby. Så vi fortsætter med en dybdegående efterforskning mod de to mænd ind til alle kort i sagen er blevet vendt," siger politiinspektør Kim Kliver.

Efterforskningens resultater holdes tæt ind til kroppen, da politiet fortsat finder vidner, der skal afhøres, men så snart det er muligt at give flere oplysninger, lover Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, at man vil opdatere offentligheden.

jn

Publiceret 10 October 2019 14:33