Arkivfoto

Arkivfoto

Røver med stor slagterkniv havde klamt sex-krav til sit chokerede offer

En 20-årig mand blev udsat for et usædvanligt røveri på vej hjem fra byen

Natten til torsdag klokken 01.22 var en 20-årig mand på vej hjem fra byen i Aarhus´ natteliv, da han ved Viborgvej i Hasle blev antastet bagfra af en person, der tog fat i hans arm.

Da den 20-årige vendte sig om, kunne han se, at vedkommende havde en hættetrøje trukket godt op over hovedet, var maskeret for underansigtet og stod med en stor slagterkniv i sin højre hånd. Personen pressede kniven ind i siden på ham, og sagde ”jeg skal have dit dankort”, hvorefter vedkommende trak den 20-årige væk fra vejen.

Det ønske kunne den 20-årige ikke opfylde, da han pt. ikke har noget dankort, fordi det er spærret. Han forsøgte at forklare gerningsmanden situationen, men han blev blot mere og mere insisterende og truende i sin adfærd og krævede, at den 20-årige beviste, at hans kort var spærret, hvilket han forsøgte på sin telefon.

Ifølge anmelderen fik det gerningsmanden til flere gange at kræve, at den 20-årige i stedet gav ham oralsex, hvorefter gerningsmanden ændrede adfærd, lagde kniven fra sig, satte sig ned på nogle sten og talte mere roligt til den 20-årige.

Men da den 20-årige sagde, at han ikke havde tænkt sig at udøve oralsex på ham, blev gerningsmanden igen opfarende og råbte, at det skulle han, og at han ville stikke ham med kniven.

Den 20-årige så til sidst sit snit til at få skubbet hårdt til gerningsmanden, så han mistede balancen, hvilket gav den 20-årige mulighed for at løbe fra stedet.

På vej derfra forsøgte den 20-årige at standse flere biler, men ingen af dem standsede. Han ringede også på samtlige dørtelefoner i en opgang, hvorefter han fik kontakt til en ung mand, der lukkede ham ind og hjalp ham med at ringe til politiet.

Den 20-årige var så påvirket af episoden, at han ikke kunne huske, hvilket vej, han havde løbet, men politiet hører gerne fra eventuelle vidner eller de personer, der kørte bilerne, der blev forsøgt standset.

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand
  • Østafrikansk/somalisk af udseende
  • 20-22 år gammel
  • 175-180 cm høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Mørk i huden
  • Talte dansk
  • Var iført en grå hættetrøje og sort klæde/maske for underansigtet
  • Bevæbnet med en stor slagterkniv med sort skæfte

Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

jn

Publiceret 10 October 2019 00:00