Arkivfoto.

Arkivfoto.

Uendelig tragedie: To-årig dreng død efter drukneulykke på tur med børnehus

En to-årig dreng har mistet livet, efter han torsdag morgen faldt i et vandhul i Mørkøv, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 ØST.

Drengen blev erklæret død på Rigshospitalet klokken 16.42. Politiet efterforsker sagen som en arbejdsulykke.

"Vores fokus ligger på, at det er en tragisk ulykke. Vi efterforsker sagen som en arbejdsulykke, da ulykken er sket med en daginstitution," siger vagtchef Mads Haugaard.

Tidligere på dagen fortalte Charlotte Tornquist fra Midt- og Vestsjællands Politi, at den lille dreng i går blev fundet livløs i et vandhul ved det grønne område Rævebjerg i Mørkøv.

"Drengen kommer væk fra gruppen af børn og bliver fundet i vandhullet. Da politiet kommer frem, er han revet op, og der er påbegyndt livreddende førstehjælp. Men han er livløs, og vi får tilkaldt redningshelikopteren, der flyver ham til Rigshospitalet i kritisk tilstand," sagde hun fredag morgen.

Når politiets undersøgelser er færdige, vil Arbejdstilsynet afklare, om der strafferetsligt skulle være yderligere i denne sag

Den to-årige dreng var ifølge TV2 ØST's oplysninger på tur med sin vuggestue, Børnehuset Krummeluren. TV2 ØST var torsdag i kontakt med lederen af Krummeluren, som ikke ønskede at udtale sig.

Publiceret 11 October 2019 18:25