Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Håndgranat eksploderet i vandpibecafé: Politiet søger vidner

Vidner til eksplosion i vandpibecafé på Amager natten til mandag søges

Københavns Politi søger vidner, efter man naten til mandag klokken 02.46 modtog en anmeldelse om en eksplosion på Amagerbrogade 215.

"Vi vil meget gerne i kontakt med enhver, der har set noget i området før eller efter eksplosionen eller nogen, der ligger inde med andre informationer. Vi ved fra vidner, at en bil er kørt hastigt fra stedet umiddelbart efter eksplosionen, men vi er interesseret i at tale med alle, der kan have set noget i området i tidsrummet mellem 02 og 03 i nat," siger politiinspektør Torben Svarrer.

Eksplosionen fandt sted i en vandpibecafé, og ud fra de foreløbige tekniske undersøgelser ser der eksplosionen ud til at være forårsaget af en håndgranat. Københavns Politi mener desuden, at hændelsen er sket som led i den verserende bandekonflikt.

"Det er desværre den seneste i en række af eksplosioner, som vi har oplevet i København i år. Det er noget, vi tager meget alvorligt. Heldigvis er der ingen tegn på, at nogen er kommet til skade ved denne mindre eksplosion," siger Torben Svarrer.

Han beder alle, der ved, eller kan have set nogen, ringe 1-1-4.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 14 October 2019 08:02