Arkivfoto

Arkivfoto

Drengeflok bag uhyggeligt overfald:

Kastede sig over tilfældigt offer som vilde dyr

En 20-årig mand kom ud for en ubehagelig oplevelse, da han søndag aften var på vej hjem fra arbejde

En 20-årig mand blev sent søndag aften overfaldet i det nordlige Aarhus, da han var på vej hjem fra arbejde. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten, skriver Lokalavisen Aarhus.

Episoden fandt sted, da den unge mand klokken 23.10 var en 20-årig mand på sin vej hjem fra gik ad Kornbakke Allé i Aarhus N- Her så han en gruppe personer i mørkt tøj komme gående imod ham. Manden havde en dårlig fornemmelse af personerne, og han valgte derfor at vende rundt og gå den modsatte vej.

Den 20-årige mand har forklaret til politiet, at han gik med sin telefon i hånden og høretelefoner i ørerne, da han kort efter pludselig fik et knytnæveslag i ansigtet. Han blev så overrasket, at han ikke bemærkede, hvem der slog ham, men pludselig blev han sparket og slået af alle personerne i gruppen der talte cirka fem til seks personer, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Èn af personerne råbte noget i stil med ”giv os dine fucking ting”, og den 20-årige gav dem et rødt- og blåtstribet net med personlige kort og papirer i, hvorefter alle personerne løb fra stedet, skriver Lokalavisen Aarhus.

jwh

Signalement

  • Den 20-årige mand har kun et meget sparsomt signalement af personerne, der beskrives som unge mænd, cirka15 år gamle, iført mørkt tøj og med hætter over hovedet. Han bemærkede, at én af personerne var iført en hvid dunjakke, muligvis af mærket ”Peak Perfomance”, var arabisk af udseende med sort hår og talte dansk med ”ghetto-dialekt”.
  • Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner til overfaldet eller personer, der kan have set gruppen umiddelbart før eller efter episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Publiceret 14 October 2019 12:43