Arkivfoto.

Arkivfoto.

Rema 1000-ansat udsat for vold og grov ydmygelse ved flaskeautomaten

Politiet leder efter mand, der udsatte Rema 1000-ansat for vold

En ansat hos Rema 1000 på Vesterbro Torv i Aarhus kom ud for en ubehagelig oplevelse, da vedkommende forsøgte at smide en sovende mand ud fra rummet ved butikkens flaskeautomat. Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Episoden skete tirsdag klokken 9.35, da Rema 1000-medarbejderen blev kontaktet af en kunde, der havde set en mand sidde og sove ved flaskeautomat. Medarbejderen gik ud til manden, der sov meget tungt, og forsøgte at vække ham. Da han vågnede, blev han meget aggressiv, men det lykkedes medarbejderen at få ham ud af rummet.

På vejen ud skubbede manden dog medarbejderen i brystet, og udenfor råbte han også flere skældsord efter medarbejderen, der ignorerede ham og bad ham forlade butiksområdet. Manden valgte i stedet at prøve at gå ind i butikken, hvorefter medarbejderen tog fat i ham i forsøget på at trække ham udenfor igen. Det fik manden til at slå medarbejderen på brystet og spytte ham to gange i ansigtet, og da medarbejderen påtalte dette, fik han kastet et græskar efter sig, som dog ikke ramte ham. Manden løb herefter fra stedet.

Publiceret 16 October 2019 12:54