Arkivfoto.

Arkivfoto.

Bus fyldt med fodboldbørn: Chauffør faldt i søvn bag rattet

Fodboldrenge fra Aarhus på tur: Buschauffør faldt i søvn bag rattet på motorvej i Østrig

Det var en brat opvågning for ikke bare chaufføren, men også nogle af passagererne, da en bus fyldt med fodboldglade drenge fra Lystrup IF Fodbold og deres holdledere natten til lørdag ramte et autoværn på en motorvej i Østrig, skriver Lokalavisen Aarhus.

Angiveligt faldt chaufføren i søvn ved rattet og sov, mens bussen kørte skråt over vejen og ind i midterautoværnet. Det fik ham til at vågne, så han fik rettet bussen op, så den kunne fortsætte til Italien, som var målet for fodboldturen.

Susanne Pedersen, der er formand for klubben, bekræfter det skete, og siger, at holdlederne har taget sig af børnene, og at de alle har haft lejlighed til at ringe hjem til deres forældre.

"Heldigvis sov mange af dem, da det skete," siger hun.

Ikke desto mindre er en række forældre stadig bekymrede, fordi det er samme busselskab, Østjydsk Turistbusser, der skal køre børnene hjem igen. Busselskabet selv ønsker ikke kommentere hændelsen udover at fastslå, at der er sendt en ny bus til Italien til rejsen hjem, og at den bliver med en ny chauffør.

Det er forældrene selv, der har arrangeret turen og bestilt busselskabet sammen med trænerne, fortæller Susanne Pedersen.

"De spiller selvfølgelig i Lystrup IF og er afsted som hold fra vores klub, men turen er privat arrangeret. Vi tager det alligevel op på et bestyrelsesmøde i næste uge, for det er klart, at vi ikke bare kan lade sådan en hændelse gå forbi. Det kunne jo være endt helt forfærdeligt," siger hun til Lokalavisen Aarhus.

"Jeg har ikke fået henvendelser fra nogle af forældrene, og det er vel, fordi de regner med, at deres børn er i gode hænder."

Publiceret 18 October 2019 10:15