Aalborg Havn

Aalborg Havn Foto: Adobe Stock

Troede lillebror var druknet:

Stor redningsaktion blev sat i gang

En 37-årig mand kunne ikke finde sin 25-årige lillebror, og så ringede han efter hjælp, da han frygtede, han var druknet

En 37-årig mand fik søndag morgen sat gang i den helt store redningsaktion i Limfjorden ved Aalborg, da han frygtede, at hans 25-årige lillebror var i nød. Det skriver TV2 Nord.

De to brødre havde været i byen i Jomfru Ane Gade, og da den 37-årige mand skulle tisse gik han ind på et toilet ved Jomfru Ane Plads, som ligger ned til vandet.

"Da toiletbesøget er overstået, kan den 37-årige ikke finde sin lillebror og frygter, at han er faldet i vandet. Han ringer derfor 112, og vi rykker ud med en patrulje og beredskabet kommer med syv mand, en dykker og en gummibåd," fortæller Mads Hessellund, vagtchef hos Nordjyllands Politi, til TV2 Nord.

Den store redningsaktion fandt dog ikke frem til den savnede lillebror, og det var der en god grund til.

"Kort efter får vi at vide, at lillebror har haft ringet til deres far et lille kvarter efter alarmopkaldet, og det kan man jo ikke nede fra havets bund. Derfor indstiller vi efter aftale med politiet vores eftersøgning," siger indsatsleder på stedet Jesper Rasmussen til TV2 Nord.

Det viste sig, at lillebroren ikke ville vente på, at den 37-årige storebror var færdig med at tisse. I stedet var han gået tilbage i byen, skriver mediet.

jwh

Publiceret 20 October 2019 13:28