Arkivfoto.

Arkivfoto.

Jæger skød jæger: Troede det var en fasan

Katastrofal fejltagelse under fasanjagt.

Klokken 11.19 tirsdag fik politiet via alarm 112 melding om, at en jæger var ramt af et skud under en jagt på en mark i nærheden af Sneslev kirke ved Ringsted, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ambulancepersonale blev sammen med en lægehelikopter sendt til ulykkesstedet, hvor en 47-årig mand fra Fuglebjerg var blevet ramt i halsen.

Han blev først tilset af ambulancepersonalet, men senere fløjet med lægehelikopteren til Rigshospitalet til fornøden undersøgelse og behandling.

Politiet fik klarlagt, at den 47-årige var på jagt ved en mindre skovareal sammen med flere andre jægere, da han blev ramt. Disse oplysninger medførte, at politiet sigtede en 55-årig mand fra Kirke-Såby for overtrædelse af jagtloven, idet han havde skudt med et haglgevær efter en fasan i den retning, hvor den tilskadekomne havde befundet sig under jagten, og herunder ramt den anden jæger.

Politiet fik senere oplyst, at den tilskadekomne jæger var blevet ramt i halsen af ét hagl og var i stabil tilstand. Den sigtede jæger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af skudulykken.

Publiceret 23 October 2019 11:22