Arkivfoto

Arkivfoto

Mand skudt af politiet

Af
Jacob Nielsen

En 34-årig mand er i nat blevet skudt og anholdt af politiet i Viborg efter trusler og formodet skyderi, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Balladen opstod mandag aften omkring klokken 23, da den 34-årige blev smidt ud af værtshuset Café Børsen i Viborg. Han truede i den forbindelse bartenderen med en pistol og skød ifølge vidner flere gange mod værtshusets dør, da han forlod stedet.

Efterfølgende trængte manden ind til to personer i lejligheder i nærheden af værtshuset. Han truede og slog de to borgere med en pistol, men forlod stedet igen. Efterfølgende modtog politiet flere anmeldelser fra vidner, der fortalte, de havde set den bevæbnede mand andre steder i Viborg.

På gerningsmandens bopæl endte det i konfrontation med politiet, som affyrede to skud mod manden, der blev ramt og efterfølgende blev anholdt og kørt til behandling på Regionshospitalet Viborg. Hans tilstand er stabil, og han er uden for livsfare, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Som sædvanligt vil politiets skud mod gerningsmanden nu blive undersøgt af den uafhængige politiklagemyndighed.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyser vidner, der kan have set gerningsmanden eller have viden om hans færden. Kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret 05 November 2019 08:15