Arkivfoto.

Arkivfoto.

Kæmpedrama i tog: Jurastuderende nedkæmpede blodig, aggressiv mand

Stefan Hühne var på vej i toget mod Svendborg for at yde gratis retshjælp, da en mand gik amok og lovede alle passager tæsk

Den jurastuderende Stefan Hühne var på vej i toget mod Svendborg for at yde gratis retshjælp, da en mand gik amok og lovede alle passager tæsk. Han stillede sig imellem manden og en grændende kvinde, og pludselig lå han i mellemgangen i toget oven på den aggressive mand, skriver Fyens.dk.

Toget nærmede sig Svendborg, da han så at en meget ophidset mand tumlede rundt og begyndte at skubbe til nogle tilfældige passagerer. Han begyndte også at true folk, men hvad den ophidsede mand sagde, husker han ikke.

Da en kvinde på sædet ved siden af Stefan Hühne tog sin telefon frem og ringede til politiet, blev stemningen for alvor anspændt.

"Han kommer ned imod os, og da han hører, at hun ringer op til politiet, går han helt op i ansigtet på hende, truer hende med en knytnæve og siger, at hvis hun ikke lægger på, så får hun tæsk. I mens tager han den anden knytnæve, som er blodig, og tørrer den af i hendes jakke," fortæller Stefan Hühne til Fyens.dk..

Den chokerede kvinde begynder at græde, og imens rejser Stefan Hühne sig fra sit sæde og stiller sig op foran kvinden. Den aggressive mand skubber Stefan Hühne med to hænder i brystet og bliver endnu mere bidsk.

"Han siger, at han har siddet i fængsel i lang tid, og at han ikke er bange for at komme ind at sidde igen. Så knytter han hånden og lægger an til at slå mig i ansigtet, og så reagerer jeg spontant og får lagt ham ned. Jeg kan ikke huske, hvad jeg gør, men jeg får ham ned, og så kommer der en mand og hjælper med at holde ham fast," fortæller Stefan Hühne til Fyens.dk.

De fastholder den aggressive mand, indtil toget ruller ind på Svendborg Station, hvor politiet står klar.

Publiceret 06 November 2019 09:45