Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Wisiel - stock.adobe.com

Jagten er slut: Armani-manden anholdt

Det er lykkedes politiet at pågribe en mand, som mistænkes for at stå bag flere tilfælde af bedrageri med salg af falske jakkesæt, oplyser Nordsjællands Politi.

Den såkaldte Armani-mand, som igennem længere tid har opsøgt folk på gaden med tilbud om billige Armani-jakkesæt, som i flere tilfælde har vist sig at være falske, blev onsdag ved 16-tiden spottet af en patrulje på Lyngbyvejen ud for tilkørslen til Motorring 3.

I bilen blev der fundet flere jakker, hvilket bestyrkede mistanken til, at det var Armani-manden, og bilens fører, en 47-årig udenlandsk mand, blev derfor anholdt og sigtet for bedrageri, oplyser Nordsjællands Politi.

jn

Lokalavisen Villabyerne har flere gange fortalt om svindleren, der med jævne mellemrum har dukket op i Gentofte og prøvet at sælge jakkesæt, der slet ikke har haft den kvalitet, han har påstået. Ofte har den velklædte og venlige svindler påstået, at han lige kom fra en tøjmesse og skulle haste videre og derfor havde Armani-sæt billigt til salg. Folk har troet, de har gjort århundredets handel, men der har naturligvis aldrig været tale om ægte Armani-sæt, kun billige kopier.

Publiceret 07 November 2019 11:59