Arkivfoto.

Arkivfoto.

Rasende mand satte sin bil på tværs af vejen: Gik fuldstændig amok på medtrafikant og hans kone

En 39-årig mand blev onsdag eftermiddag så rasende i trafikken, at det endte med at koste en 47-årig mand en tur på skadestuen - og ham selv en tur på politistationen, oplyser Østjyllands Politi.

Den 47-årige kom klokken 15.30 kørende med sin 50-årige kone på Skanderborgvej i Viby ved Aarhus, hvor vejen flettede ind til ét spor på grund af vejarbejde.

Bagved kørte den 39-årige mand helt tæt på dem og var tydeligt frustreret over, at han ikke kunne komme forbi.

Da der igen var to spor lidt længere fremme, overhalede den 39-årige inden om og satte sin bil på tværs af vejen foran 47-åriges bil.

Efter en kort diskussion mellem de to, gik den 39-årige helt tæt på den 50-årige kvinde og råbte adskillige skældsord af hende. Det fik hendes mand til at gå helt tæt på den 39-årige for at få ham væk.

Pludselig tog den 39-årige fat i den 47-åriges hånd og bed hårdt i hans finger, hvorefter han slog ham adskillige gange i ansigtet med knyttet næve, så den 47-årige til sidst væltede om på asfalten.

Politiet blev tilkaldt, og en patrulje fik anholdt den 39-årige mand og sigtet ham for vold.

Den 47-årige blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for mindre skader i ansigtet og i fingeren, oplyser Østjyllands Politi.

Publiceret 07 November 2019 11:47