Arkivfoto

Arkivfoto

Sexmisbrugt kvinde søgte tilflugt hos kvinder i bil: Troede hun var i sikkerhed - men...

To kvinder i en rød bil i Grevinge efterlyses af politiet

Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne i kontakt med to kvindelige vidner i en sag om grov vold og seksuel krænkelse over for en 30-årig kvinde fra Grevinge i Odsherred.

I sagen har en mistænkt 42-årig mand siddet fængslet siden kvindens anmeldelse af sagen til politiet den 10. august.

De to kvindelige vidner på cirka 25 år sad fredag den 9. august ved 23-tiden og ventede i en rød personbil ved Grevinge Station i Odsherred.

Det kvindelige offer var på det tidspunkt på flugt fra den mistænkte mand og søgte tilflugt i de to efterlyste kvinders bil. Hun forklarede kvinderne om sin situation og bad dem kontakte politiet, da den mistænkte mand også pludselig kom til stede ved bilen.

Men i stedet for at hjælpe blev kvinderne utrygge ved situationen og bad offeret stige ud af bilen, hvorefter de kørte fra stedet i ukendt retning, efter at manden også var forsvundet fra området ved togstationen.

Politiet kender ikke kvindernes identitet og vil gerne som et led i efterforskningen afhøre dem som vidner, da de formodes at have gjort observationer af afgørende betydning for sagen.

Den 30-årige kvinde har beskrevet de kvindelige vidners bil som en rød, ældre personbil med fire døre.

Midt- og Vestsjællands Politi vil derfor gerne i kontakt med de to kvinder, som bedes henvende sig til politiet enten personligt eller via telefonnummer 46 35 14 48.

jn

Publiceret 08 November 2019 11:08