Arkivfoto.

Arkivfoto.

Rasende bilist amok på lastbilchauffør: Udsat for smertefuld vold

Klokken 19.26 søndaganmeldte en lastbilchauffør, at han efter en kontrovers med en overhalende bilist på Helsingevej ved Græsted i Nordsjælland blandt andet var blevet udsat for peberspray.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at lastbilchaufføren, en 58-mand fra Sønderjylland, stadig havde rester af peberspray i ansigtet, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 58-årige forklarede, at han blev overhalet på strækningen mellem Blistrup og Smidstrup på Helsingevej, hvilket efterfølgende udviklede sig til en kontrovers imellem lastbilchaufføren og føreren af den overhalende bil, der til sidst havde sprøjtet peberspray i ansigtet på lastbilchaufføren, inden bilisten kørte fra stedet.

Lastbilchaufføren havde fået noteret registreringsnummeret på den overhalende bil, og en patrulje kørte efter samtalen med lastbilchaufføren til en adresse i Gribskov, hvor den overhalende bil stod tilmeldt. Her traf patruljen en 50-årig mand fra Roskilde, der passede til det afgivne signalement, og han erkendte at have været på stedet, hvorfor han blev sigtet for vold samt overtrædelse af våbenloven, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 11 November 2019 12:04