Arkivfoto.

Arkivfoto.

Skjult kamera: 42-årig mand havde oralsex med 91-årig dement kvinde på plejehjem

Retten har tirsdag fundet en mand skyldig i at have udnyttet en dement plejehjemsbeboers tilstand til at opnå sex med hende

Retten i Odense har tirsdag fundet en mand skyldig i at have udnyttet en dement plejehjemsbeboers tilstand til at opnå sex med hende. Om han skal straffes med fængsel eller idømmes psykiatrisk behandling, bliver først afgjort ved et andet retsmøde, skriver Fyens.dk.

Anklagemyndigheden har et spektakulært es i ærmet. For da den gamle kvindes læge i juli fik mistanke om, at kvinden blev udsat for seksuelle overgreb af en mand, gav Retten i Odense politiet lov til at sætte overvågning op på kvindens værelse.

Derfor har politiet en video, der viser den 42-årige tiltalte mands besøg hos kvinden den 6. juli om eftermiddagen.

Videoen viser ifølge anklager Maria Blomsterberg den tiltalte modtage oralsex af den demente kvinde. Manden holder angiveligt kvindens hoved, ligesom man senere i videoen skal kunne se ham berøre hende i skridtet.

Den 42-årige er anklaget for tre gange at have haft samleje med kvinden og to gange at have fået hende til at give sig oralsex. Han er tiltalt efter straffelovens paragraf 218, fordi han ifølge politiet har udnyttet kvindens mentale tilstand til at skaffe sig samleje med hende. Han risikerer op til fire års fængsel.

Den tiltalte mand nægter sig skyldig, men erkender at have haft sex med den gamle kvinde. Ifølge hans forklaring var der en kærlighedsenergi mellem de to. De ønskede begge at have sex, har han forklaret, skriver Fyens.dk.

Publiceret 13 November 2019 15:24