Foto: Local Eyes

Foto: Local Eyes

Mand hårdt såret af flere skud: Politiet søger vidner

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter at en 20-årig mand onsdag aften blev skudt ned i Morelhaven i Taastrup

Alarmen gik onsdag aften klokken 21.59 hos Københavns Vestegns Politi, som modtog anmeldelse om et skyderi ud for Morelhaven 1 i Taastrup.

På stedet kunne de først fremmødte patruljer konstatere, at en 20-årig mand var blevet ramt af flere skud. Den unge mand blev alvorligt såret fragtet på hospitalet, hvorfra hans tilstand dog beskrives som stabil.

"Umiddelbart ligner det et opgør i det kriminelle miljø, men vi er på et meget indledende stadie i efterforskningen, og det er alt for tidligt at sige noget om motiverne bag," siger politikommissær Henrik Hougaard fra Københavns Vestegns Politi.

Mulig flugtbil brændt af i Fløng

Kort efter skudepisoden blev en bil afbrændt på Soderupvej i Fløng – ca. 10 km fra Morelhaven i Taastrup, og politiet vurderer, at det sandsynligt er gerningsmændenes flugtkøretøj. I forbindelse med bilbranden i Fløng har vidner set en lille lys og en større mørk bil køre fra stedet.

Kontakt politiet

I forbindelse med skyderiet har vidner beskrevet to maskerede mænd som de mulig gerningsmænd. Inden skyderiet sad de to i en mørk bil på parkeringspladsen foran Morelhaven 1, hvor de angiveligt ventede på nogen.

Københavns Vestegns Politi hører meget gerne fra vidner, der har set de mulige gerningsmænd eller øvrigt mistænkeligt op til skyderiet. Politiet søger også vidner, der har set noget i forbindelse med, at det mulige flugtkøretøj blev brændt af i Fløng.

Ring til Vestegnens Politi på telefon 1-1-4.

Se flere fotos og videoer på localeyes.dk.

jn

Publiceret 14 November 2019 10:49