Aekivfoto.

Aekivfoto.

Sådan: Et anonymt tip var guld værd

Nordjyllands Politi ransagede på grundlag af et tip to adresser for narkotika tirsdag den 19. november kl. 18.00. To mænd er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191.

100 gram amfetamin og 120 gram skunk blev fundet, da Nordjyllands Politi ransagede en privat adresse i Aalborg. En 55-årig mand blev sigtet og anholdt for at være i besiddelse af narkotika. Han er efterfølgende blevet løsladt, men politiet opretholder sigtelsen mod ham i sagen.

"Den 55-årige mand erkender forholdet og ejerskab af de 100 gram amfetamin og 120 gram skunk," siger lederen af politiets efterforskning, politikommissær Casper Jacobsen.

I forbindelse med ransagningen ankom en 45-årig mand til adressen, mens efterforskerne var på stedet. Efterforskerne fandt mandens tilstedeværelse mistænkelig.

Derfor valgte Nordjyllands Politi ligeledes at ransage denne mands bopæl, som ligeledes lå i Aalborg – og her blev yderligere 55 gram amfetamin og 57 gram hash fundet.

Den 45-årige mand blev selvfølgelig også sigtet for overtrædelse af straffeloven for besiddelse af narkotika. Manden erkendte forholdet.

”Vi modtog et tip om, at der var narkotika på den ene adresse. Derfor valgte vi at foretage ransagningen – som altså resulterede i to sigtelser mod to forskellige personer," siger politikommissær Casper Jacobsen.

Publiceret 21 November 2019 09:46