Sådan endte den bil der natten til mandag kørte galt ved Ole Pedersens hus på Avderødvej i Kokkedal. Foto: Ole Pedersen

Sådan endte den bil der natten til mandag kørte galt ved Ole Pedersens hus på Avderødvej i Kokkedal. Foto: Ole Pedersen

Ole ville hjælpe nødstedte bilister efter uheld - men deres opførsel chokerede

Ole Pedersen fra Kokkedal blev natten til mandag vækket da en bil kørte galt ud for hans hjem på Avderødvej

UHELD "Der lød et kæmpe brag, så hele huset rystede!" Sådan beskriver 78-årige Ole Pedersen den oplevelse han fik, vågnede ved lyden af at et trafikuheld. Det skete natten til mandag kl. 00.30, hvor en personbil med to personer kørte galt ved hans hjem på Avderødvej 39 i Kokkedal.

"De har haft fart på, for de kørte over stensætningen," siger han til Uge-Nyt Fredensborg.

De to personer der kørte galt, ringede dog ikke på hos Ole Pedersen. Og det undrede han sig over, så selvom han ligger syg med lungebetændelse, så gik Ole Pedersen ud til de to personer.

Underlig opførsel

"Jeg undrede mig over, at de ikke kom ind, for jeg kunne jo se at den ene gik rundt derude. Så gik jeg ud til dem og spurgte om jeg ikke skulle ringe til politiet. Men det skulle jeg endelig ikke. De skulle bare væk i en fart. Der var noget noget underligt ved deres opførsel. Og kort efter ulykken blev de hentet af en personbil. Så ringede jeg til politiet, og de kom hurtigt herud fra Hillerød og undersøgte bilen," siger han.

I følge Ole Pedersen er det dog ikke første gang at der sker uheld på Avderødvej.

"Folk kører utroligt stærkt herude og der er rigtig mange der snakker i mobiltelefon, så der sker mange uheld herude med jævne mellemrum," siger han til Uge-Nyt Fredensborg.

Publiceret 25 November 2019 12:32