Arkivfoto

Arkivfoto

Dramatisk:

Bilist fik pølsestump galt i halsen og fik hjertestop

Et mindre færdselsuheld i Nordjylland udviklede sig til, at en mandlig bilist var i livsfare

En 51-årig mand kom fredag eftermiddag meget galt af sted efter et mindre færdselsuheld i Brønderslev. To biler kørte sammen uden, at der i første omgang skete personskade, men pludselig fik den 51-årige mand hjertestop. Det skriver Nordjyske.

Uheldet skete ved 15-tiden i Vestergade i Brønderslev. Her kørte to biler sammen.

"Vi fik melding om dels en teknisk fastklemt - det vil sige, en af bilisterne klagede over nakke/rygsmerter. Og så lød meldingen på, at der var en af bilisterne, hvis vejrtrækning var meget svag. Og han fik altså hjertestop på stedet," fortæller vagtchef Poul Fastergaard fra Nordjyllands Politi til Nordjyske.

Det var ifølge mediet en stump pølse, som manden havde fået galt i halsen, og det udløste hjertestoppet, da kroppen ikke fik ilt nok. Heldigvis æykkedes det ambulanceredderne på stedet at få manden genoplivet.

"Vidner havde umiddelbart før uheldet set den 51-årige køre noget mærkeligt og blandt andet påkøre et skilt, før han kom over i den forkerte vejbane og ramte den modkørende 42-årige bilist, der var fra Tylstrup," fortæller Poul Fastergaard til Nordjyske, og opfordrer bilister til at lade være med at spise, imens man kører bil.

Den 42-årige bilist kom lettere til skade ved uheldet og blev kørt til tjek på hospitalet i Hjørring.

jwh

Publiceret 30 November 2019 11:04