Modelfoto:

Modelfoto: Adobe Stock

Far med barnevogn fulgte efter 14-årige drenge: De havde en meget stor kniv

Unge indbrudstyve blev lørdag eftermiddag anholdt af politiet

En vaks borger gik lørdag eftermiddag klokken 14.35 en tur med sit barn i barnevogn ved Haveforeningen Risskov i Aarhus, hvor han bemærkede fire unge drenge, der sprang ud af et vindue i et kolonihavehus og løb fra stedet. Det syntes manden med barnevognen så mistænkeligt ud, og med barn og barnevogn fulgte han derfir efter de unge mænd, ringede til politiet og guidede patruljerne i den rigtige retning, oplyser Østjyllands Politi i dagens døgnrapport.

Med baggrund i de gode oplysninger fra manden fik en patrulje hurtig kontakt til gruppen af fire unge drenge og fik anholdt to af dem, imens de to andre undløb fra stedet.

Få minutter senere kom en anden borger dog gående med en af de undløbne gerningsmænd, som han afleverede til politiet. Den fjerde gerningsmand blev kontaktet på bopælen senere på dagen. De viste sig, at det drejede sig om fire kun 14-årige drenge fra Aarhus, der havde begået indbrud i kolonihavehuset. Den ene dreng havde endvidere en meget stor kniv på sig.

Alle fire blev afhørt til sagen under overværelse af de sociale myndigheder, som overtager sagen grundet drengenes unge alder, oplyser Østjyllands Politi.

jwh

Publiceret 01 December 2019 09:54