Foto: Jens Berg Thomsen

Voldsorgie ved idrætshal:

En kørt på hospitalet

Et større gruppe slagsmål fandt lørdag aften sted i Nykøbing Falster

Politiet søger vidner, efter der lørdag aften udspillede sig et større gruppeslagsmål i Nykøbing Falster tæt på byens lokale idrætshal. Det skriver TV2 Øst.

Lolland-Falsters Politi fik anmeldelsen klokken 21.41, hvor forbipasserende ved området omkring "Cementen", der ligger tæt på Nykøbing Falster Hallen, havde set et større slagsmål mellem to grupperinger.

"Vi kommer frem og får kun kontakt til en enkelt ung fyr på 27 år fra Nykøbing. Han har helt tydeligt været i slagsmål og bliver bragt til hospitalet for at få behandling," siger Ole Hald, der er vagtchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi, til TV2 Øst.

På hospitalet får politiet også kontakt til en 23-årig mand, som ifølge vagtchefen også havde været en del af slagsmålet.

"Der er ikke nogen, der vil fortælle politiet om, hvad årsagen er til det her er. Derfor må vi selv prøve at se, om vi kan støve noget om. Derfor er vi selvfølgelig meget interesserede i at få henvendelser fra nogen, der kan have kendskab til det her," fortsætter vagtchef Ole Hald til TV2 Øst

Politiet kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

jwh

Publiceret 01 December 2019 10:58