Arkiv/Modelfoto.

Arkiv/Modelfoto.

Skolelærer Bjørn Christiansen skal seks år i fængsel for modbydelig voldtægt af elev

Ved et nævningeting blev den 32-årige Bjørn Christiansnen i dag kendt skyldig i adskillige seksuelle overgreb, herunder to voldtægter, hvoraf den ene var af særlig grov karakter, begået mod en dengang 13-årig pige, som han var skolelærer for

En 32-årig mandlig skolelærer - Bjørn Christiansen - er i dag ved retten i Næstved kendt skyldig i blandt andet to voldtægter af en elev.

Bjørn Christiansen blev idømt 6 års fængsel og er indtil videre frakendt retten til erhvervsmæssigt eller i forbindelse med fritidsaktiviteter at beskæftige sig med børn.

Ved et nævningeting blev den 32-årige Bjørn Christiansnen i dag kendt skyldig i adskillige seksuelle overgreb, herunder to voldtægter, hvoraf den ene var af særlig grov karakter, begået mod en dengang 13-årig pige, som han var skolelærer for. Derudover blev manden kendt skyldig i trusler mod pigen og hendes familie, samt for blufærdighedskrænkelser mod to andre elever. Han blev frifundet for et enkelt forhold vedrørende blufærdighedskrænkelse af en fjerde elev.

Anklager Siw Olsen siger: "Der er tale om en ganske usædvanlig sag, hvor en lærer har forgrebet sig over længere tid på en elev. Der er tale om blandt andet voldtægt og grov voldtægt af et barn, hvor barnets tillid til sin lærer blev udnyttet. Disse alvorlige og skærpende omstændigheder afspejles i straffen på 6 år."

Bjørn Christiansen udtog sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

Publiceret 02 December 2019 16:31