Foto: Adobe Stock

Foto: Adobe Stock Artem - stock.adobe.com

Udenlandsk mand forsøgte sexovergreb på åben gade - men han havde valgt den helt forkerte pige

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner til forsøg på seksuelt overgreb i albertslund.

Københavns Vestegns Politi efterlyser vidner i forbindelse med efterforskningen af et forsøg på seksuelt overgreb mod en 17-årig pige i Albertslund onsdag den 20. november.

Den 17-årige pige var på vej hjem nær Hedemarksvej i Albertslund, da hun pludselig blev passet op af en ukendt mand, som tog fat i hendes arm og sagde noget til hende på et fremmedsprog. Han forsøgte herefter at lyne hendes jakke op. Pigen havde dog ikke tænkt sig at give op uden kamp. Hun reagerede resolut og sparkende overfaldsmanden hårdt i skridtet, hvilket fik ham til at slippe hende og løbe væk fra stedet.

Overfaldet fandt sted nær Hedemarkens Legeplads imellem blokkene på Hedemarksvej i Albertlund (se evt. kort) onsdag den 20. november mellem klokken 21 og 21:30.

Gerningsmanden beskrives som:A: Mand, udlænding – talte muligvis tyrkisk/kurdisk, ca. 27-35 år, ca. 180 cm høj. Manden var almindelig af bygning og havde sort fuldskæg. Han var iført sort dunjakke med rød krave.

"Vi vurderer, at dette var et forsøg på at udsætte pigen for et seksuelt overgreb. Derfor hører vi meget gerne fra offentligheden i denne sag, så vi kan få stoppet gerningsmanden," siger leder af overgrebssektionen Rikke Thestrup.

Kontakt Københavns Vestegns Politi på telefon 1-1-4.

jn

Publiceret 02 December 2019 12:08