Arkivfoto.

Arkivfoto.

Slagter i butik gik amok efter drilleri: Kastede kniv og sårede person livsfarligt

En 30-årig mand blev mandag i Kolding Byret idømt tre måneders ubetinget fængsel, efter han den 16. oktober 2018 cirka klokken 10.40 kastede en kniv i låret på en nu 24-årig kollega i slagterafdelingen i Superbrugsen på Vestre Ringgade i Kolding, skriver Jv.dk.

Offeret forklarede i retten, at det havde været en dag i slagterafdelingen ligesom alle andre. De plejede at drille hinanden, når de var på arbejde, og mens den tiltalte stod og panerede nogle frikadeller, kastede forurettede et papir i hovedet på ham. Det skulle han ikke have gjort.

"Jeg prikkede ham i siden, hvorefter han sagde til mig, at hvis jeg gjorde det igen, så ville han smadre mig. Jeg tænkte, at han bare lavede sjov, så jeg kastede et papir i hovedet på ham. Så samlede han kniven op med venstre hånd og kastede den efter mig," sagde forurettede ifølge Jv.dk.

Den 30-årige havde en anden udlægningen af sagen. Ifølge ham var der tale om et uheld.

Da offeret ankom på hospitalet og lægerne tog forbindingen af, viste det sig, at skaden var meget mere alvorlig end først antaget.

Kniven havde ramt forsiden af højre lår - cirka 20 centimeter fra lysken. Den havde skåret cirka ti centimeter ind i låret, hvor den havde skåret to huller i lårbenpulsåren, som bragte den forurettede i livsfare. Han blev straks opereret, men som følge af operationen opstod der en blodprop i låret, hvilket betød, at han måtte opereres igen senere samme aften. Efter konsultation med lægerne besluttede han sig for at melde hændelsen til politiet næste dag.

Publiceret 03 December 2019 12:44