Arkivfoto.

Arkivfoto.

Drama i butikscenter: Pludselig stormede en gruppe maskerede og bevæbnede mænd ind og skabte skræk og rædsel

Østjyllands Politi øger nu patruljeringen i Aarhus V som følge af en voldsom episode tirsdag aften i Frydenlundscentret, hvor en gruppe maskerede unge mænd løb ind i centret, og en 18-årig mand blev stukket i låret med en kniv, oplyser Østjyllands Politi.

Dramaet fandt sted omkring klokken 20.50. Flere borgere ringede 112, hvorefter politiet kørte talstærkt til stedet. En 16-årig dreng blev i forbindelse med politiets efterforskning anholdt og sigtet for grov vold. Den 18-årige mand pådrog sig overfladiske stiksår, imens to andre blev ramt af peberspray.

Østjyllands Politi vurderer, at knivstikkeriet er en del af nogle interne stridigheder mellem to grupper af unge mænd.

Politiet var til stede med flere patruljer hele aftenen og natten i Aarhus V, og her traf de flere unge mænd på gaden. To blev anholdt i den forbindelse. En 18-årig mand blev anholdt for at råbe efter politiet og forstyrre den offentlige orden, imens en 29-årig mand for at maskere sig og skabe utryghed.

Ifølge chefpolitiinspektør Klaus Arboe Rasmussen vil politiet nu sætte ind på flere fronter for at forhindre yderligere uro.

”Vi vil gerne opfordre borgerne i området til at ringe til os med det samme, hvis de ser noget mistænkeligt eller får øje på grupper af personer, der skaber utryghed i området, ” fortsætter Klaus Arboe Rasmussen i pressemeddelelsen.

Publiceret 04 December 2019 10:45