Fotoet af den formodede gerningsmand er nu sløret efter anholdelsen.

Fotoet af den formodede gerningsmand er nu sløret efter anholdelsen.

Efter godt borger-tip: Mistænkt i voldtægtssag er nu anholdt

En 27-årig mand er anholdt i sag om voldtægtsforsøg i Frederikssund i september

Den mand, som politiet mistænker at stå bag et voldtægtsforsøg mod en 16-årig pige i nærheden af tankstationen Circle K ved rundkørslen omkring Frederiksværksvej/J.F. Willumsens Vej i Frederikssund den 15. september, er nu anholdt. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Det drejer sig om en 27-årig mand uden fast adresse. Manden blev tirsdag klokken 17.34 anholdt i Ølstykke og sigtet for forsøg på voldtægt.

Anholdelsen sker på baggrund af en henvendelse fra en borger. Nordsjællands Politi har i alt modtaget syv henvendelser efter offentliggørelsen af et billede af den formodede gerningsmand.

"Vi er meget glade for den hjælp, vi har fået fra borgerne i denne sag," udtaler Matias Arvidsen, der er politikommissær og leder af afdelingen for efterforskning af personfarlig kriminalitet hos Nordsjællands Politi.

Den 27-årige skal onsdag afhøres af politiet og bliver klokken 13.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød.

Efterlyser fortsat bilist

Politiet har også tidligere efterlyst vidner, særlig en bilist, som omkring klokken 01.30 den 15. september i år kom kørende ad J.F. Willumsensvej i vestlig retning. Denne bilist og også andre eventuelle vidner vil man fortsat gerne i kontakt med.

jn

Publiceret 04 December 2019 12:17