Politihunden 'Sir Bobby'.

Politihunden 'Sir Bobby'. Foto: Østjyllands Politi

Sir Bobby redder kvinde fra døden: "Uden ham havde min søster og jeg ingen mor"

'Sir Bobby' snusede sig frem til ældre kvinde i skovbund

En af Østjyllands Politis hunde og dens hundefører blev søndag aften kaldt på arbejde i forbindelse med, at en ældre kvinde var gået fra sit hjem i Aarhus-området.

Familien var bekymret for den ældre kvinde og havde kontaktet politiet, som tilkaldte politihunden 'Sir Bobby' og hans hundefører, der efter flere samtaler med familien fandt ud af, at kvinden havde et særligt udsigtspunkt, hun godt kunne lide at besøge.

Hundeføreren og Sir Bobby kørte ud til stedet, hvor der ikke umiddelbart var spor af kvinden. Han slap alligevel Sir Bobby fri for at se, om hunden kunne få færten af kvinden. Han satte snuden i en trampesti, der førte hen over et skovstykke, og pludselig løb Sir Bobby i fuld fart ind i mørket og begyndte snart efter at gø.

Sir Bobby havde fundet den ældre kvinde, der lå stærkt afkølet i skovbunden. Hundeføreren fik vækket hende, og hun blev kørt med ambulance på skadestuen. Hun var nedtrykt, men fysisk ok, skriver Østjyllands Politi i et opslag på Facebook.

Kvindens søn er ikke i tvivl om, at Sir Bobby reddede morens liv.

"Jeg er Sir Bobby dybt taknemmelig. Uden ham havde min søster og jeg ingen mor," skriver han i en kommentar til opslaget.

"Vi står i evig gæld til hunden og føreren."

jr

Publiceret 04 December 2019 08:07